Pasiunea mea în domeniul cofetar se manifestă prin dragostea pentru fiecare detaliu, prin creativitatea de a experimenta arome și texturi noi și prin bucuria de a împărtăși deliciile mele cu ceilalți.
din anul 2014, absolvent al școlii HoReCa School
În laboratoarele Crowne Plaza și Ana PAN din București.
începând cu anul 2014, am pus bazele propriei cofetării
participând la concursuri internaționale și naționale între 2014 și 2023
la fabrica de ciocolată Belcolade, Belgia – 2019 si 2022
în implementarea și eficientizarea fluxurilor de producție din laboratoare de cofetărie și patiserie, începând cu anul 2022
obținută în anul 2019, Romania Team, Global Chefs Challenge, Rimini
începând din anul 2022, în cadrul HoReCa School
în aer liber, de concepere a a tortului și montarea live a produselor de tipul “petit fours”
cu chefii Nina Tarasova, Karim Bourgi, Stephane Leroux, Jeffrey De Weyer, Stephane Glacier, Amaury Guichon, Hans Osvaldo, Francesco Luigi Carusi
al complexului Stejarul Mija
absolvent al Facultății de Chimie Aplicată și Știința Materialelor, UPB, București, doctorand în Produse Funcționale Bazate pe Bioceluloză, cu impact în industria alimentară modernă
Experiența și practica încă din perioada copilariei, în jurul vârstei de 10 ani în interiorul business-ului familiei, și-au pus amprenta asupra parcursului meu.
Petrecerea și crearea proprie a unui context de a fi prezent în mijlocul producției, din sânul brutariei și patiseriei, au fost decisive în alegerea cu putere a fi ancorat în starea de a descoperi permanent și complet noi tehnici.
Fiind mânat de această pasiune a aluaturilor, am urmat un curs intensiv și practic din dorința de a persevera pe patiserie am dat de cofetarie, care m-a învăluit cu totul. Astfel, am început ușor să aplic tot ceea ce învățam în restauratntul familiei mele, iar practica constantă și testele au devenit felul meu de a fi. Am iubit, iubesc să fiu cu oamenii și să creez cu ei ceva inedit.
Ciocolata Lubeca
Young Pastry Chef, locul 1
Cofetărie clasică, locul 3
Medalie de argint
Premiul inovației, tortul inovativ al anului, Bios Cake
Cel mai bun produs de patiserie din România
Premiul pentru cel mai bun tort
Medalie de aur și bronz
Echipa de juniori a României, medlie de argint și bronz
Medalie de bronz la individual
Medalie de bronz cu echipa Casa Boierului din deal
Gust sofisticat, simplitate în decor
Torturi prietenoase cu mediul
Participarea la conferința RICCCE, Sinaia 2022
Obținerea de jeleuri comestibile cu extract de antociani